Relatiegeschenken
/
Vierpolders

TEAM JOS!
Relatiegeschenken online bestellen

Team Jos! is niet alleen het leukste relatiegeschenken bedrijf van Nederland, je kunt er zowel online als via persoonlijk contact je relatiegeschenken, premiums, kerstpakketten en nog veel meer bestellen. Alles wat je nodig hebt voor het promoten van merk of bedrijf. Team Jos! is een modern bedrijf, met lage prijzen en hoge service. Bij Team Jos! relatiegeschenken krijg je de beste service en ook qua bewerking is bijna alles mogelijk. Onze enthousiaste, dynamische en persoonlijke aanpak zullen je zeker (positief) verrassen.
Met ruim 30 jaar ervaring in de relatiegeschenkenbranche weten wij zeker raad met al je vragen op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij zullen al je vragen altijd snel en eerlijk beantwoorden. Onze jarenlange samenwerking met de beste importeurs, drukkerijen, graveer- en borduurateliers zorgt ervoor dat je artikelen en bewerkingen kunt verwachten van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.
Je kunt natuurlijk zelf zoeken op onze site, maar als daar geen tijd voor is of je hebt er gewoon geen zin in, mail of bel ons dan gerust. Aan de hand van iedere aanvraag gaan wij vrijblijvend voor je op zoek naar de artikelen die het beste bij jouw doel en budget passen.

Lees verder
Avond bereikbaar
Gratis parkeren
Showroom
Starterskorting
Weekend bereikbaar