Succesvol een eigen bedrijf starten begint bij Starteenbedrijf.nl.

Ondanks economische zware tijden zijn er steeds meer mensen die besluiten een eigen bedrijf te starten. Voor velen is dit een lang gekoesterde droom, maar er zijn ook die op deze manier uit een uitkeringssituatie willen komen. De start van een bedrijf is vaak erg lastig. Naast het vinden van omzet, moet er in de begin periode veel worden geregeld.

De Starterscoach van Starteenbedrijf.nl is ook boekhouder en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van administraties, belastingen, ondernemingsplannen, ondernemingsvormen, verzekeringen enz. Het eerste gesprek is GRATIS. Hij helpt je dus gelijk al op weg. Mocht je daarna bepaalde dingen willen uitbesteden, bijvoorbeeld je aangifte BTW en/of inkomstenbelasting, dan krijg je het eerste jaar nog eens kortingen tot 25%. Ze werken vaak vooraf met afgesproken vaste tarieven en je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Mocht je gedurende de start van je bedrijf of later vragen hebben of gewoon even willen sparren, dan ben je bij de starterscoach aan het juiste adres.

De starterscoaches hebben daarnaast een ontzettend groot netwerk aan bedrijven die van pas kunnen komen bij de start en ontwikkeling van je bedrijf. Denk daarbij aan verzekeringen, hypotheken, notarissen, advocaten, incassobureau's, webdesigners enz.

Vaak kunt u via dit netwerk extra starterskortingen krijgen bij deze partners.
Zeker ZakelijkOffective
hier adverteren?JC Webdesign
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance