Lees hier het verhaal achter Starteenbedrijf en start met ondernemen.

50% van de startende ondernemers is er binnen 5 jaar al weer mee gestopt. Om dit schrikbarende percentage een halt toe te roepen, heeft een groep succesvolle ondernemers de handen ineengeslagen om de startende ondernemer in Nederland goed op gang te helpen.

Starters die zich online aanmelden bij Starteenbedrijf worden in contact gebracht met een gediplomeerd administratiekantoor die u als Starterscoach kan gaan begeleiden.

Wij zijn ons er van bewust dat er voldoende kennisplatformen voor starters zijn, maar hierbij wordt de starter niet daadwerkelijk bij de hand genomen. Starteenbedrijf gaat veel verder dan slechts informatieverstrekking.

De Starterscoach kan mede via zijn netwerkpartners helpen met het opbouwen en onderhouden van uw bedrijf. Tegelijkertijd helpt hij starters met het vinden van klanten en opdrachten. De netwerkpartners van de Starterscoach bieden tevens aantrekkelijke starterskortingen, waardoor de start van uw onderneming nog soepeler zal verlopen.

Gaat u een eigen bedrijf starten als zzp'er of gaat u samen met een partner een eigen zaak beginnen? Met Starteenbedrijf is de kans groot dat een eigen bedrijf opzetten een succes wordt! 
hier adverteren?JC Webdesign
Zeker ZakelijkOffective
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance