Adverteren voor startende ondernemers op Starteenbedrijf.nl

Adverteren op Starteenbedrijf
Via Starteenbedrijf bereikt u een interessante doelgroep. De website wordt bezocht door ondernemers en mensen die willen starten met een bedrijf. Daarbij zijn zij natuurlijk op zoek naar interessante producten en diensten die hen daarbij kunnen helpen. Via Starteenbedrijf bereikt u dan ook personen die beslissen over zakelijke diensten.

Starteenbedrijf biedt verschillende mogelijkheden om uw product te koppellen bij onze bezoekers onder de aandacht te brengen:

• Blokadvertenties
• Nieuwsbriefadvertenties
• Banner

Blokadvertenties
Starteenbedrijf biedt aan de rechterzijde diverse advertentieblokken. U kunt hier uw logo tonen danwel een wervende advertentietekst. Deze advertentievorm is relatief effectief als u snel veel verkeer naar uw website wilt hebben.

Nieuwsbriefadvertenties
Het nieuwsbriefbestand van Starteenbedrijf bestaat uit mensen die geïnteresseerd zijn in ondernemen en op eigen initiatief hebben aangegeven op de hoogte te willen blijven over het starten van een eigen bedrijf. Deze nieuwsbrief wordt vooralsnog 1x per kwartaal verstuurd. In deze nieuwsbrief wordt uw advertentie met maximaal 40 woorden plus logo duidelijk onder de aandacht gebracht en is deze dan ook altijd goed zichtbaar. Hiermee staat deze garant voor veel doorkliks.

Banner
Met een banner kunt u uw naamsbekendheid aanzienlijk vergroten. Op Starteenbedrijf zijn alle banners goed zichtbaar waardoor u snel veel mensen bereikt en de doorklikratio’s hoog liggen.

Meer informatie
Voor meer informatie over adverteren op starteenbedrijf en aantrekkelijke kortingen hiervoor kunt u contact opnemen met Starteenbedrijf.
Zeker ZakelijkOffective
JC Webdesignhier adverteren?
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance