Twan van de Wiel

Noord-Brabant > Waalwijk / Waalwijk

 
Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding is  een jong, betrokken en enthousiast team van financiële adviseurs die zich betrokken voelt bij hun klanten.  Het team is gespecialiseerd in diensten op het gebied van fiscale en administratieve zaken, automatisering & ICT vraagstukken en bedrijfsadvies.

Net als vele andere administratie- en accountantskantoren biedt het kantoor diensten als het verwerken van administraties, jaarrekeningen, aangiftes, tussentijdse rapporten, begrotingen, ondernemersplannen, loonadministratie, adviezen, online administratie en ga zo maar door. Ook zij bieden deze diensten. Het onderscheid zit juist in de persoonlijke aanpak, de betrokkenheid, de bereikbaarheid en de specialisaties die het kantoor uniek maken

In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid tot een volwaardig kantoor dat vele ondernemers van dienst is, onder meer in de branches: kinderopvang, groothandel, autobedrijven, rijwielhandel, notariaat, scheepvaart, stichtingen.

Bent u op zoek naar een adviseur die van aanpakken weet, dan bent u bij Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. aan het juiste adres.  Neem gerust eens contact op, tijdens een vrijblijvende afspraak wordt graag uitgelegd wat zij voor u kunnen betekenen.
 

Twan van de Wiel
Prof. Eykmanweg 5a,
5144 ND Waalwijk
Postbus 212,
5140 AE Waalwijk
Tel 0416 – 337793
Fax 0416 – 348586
E-mail: info@twanvandewiel.nl
www.twanvandewiel.nl


Via ons gestart:
hier adverteren?MKB Hypotheken
JC WebdesignZeker Zakelijk
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance