Administratiekantoor Koorn BV

 
Het begint met een idee. U hebt een visie en u ziet mogelijkheden. U neemt de stap en richt uw eigen bedrijf op. Gefeliciteerd!

Maar er komt nogal wat op uw pad. U krijgt te maken met regelgeving, ondernemingsplannen, financiering, een BTW-nummer, (indien van toepassing) loonbelasting en nog veel meer. En daar is het u niet om te doen: u wilt uw zaken op orde hebben zonder rompslomp, zodat u zich bezig kunt houden met uw vak. Administratiekantoor Koorn is sinds 1975 gevestigd in Den Burg op Texel. Wij kennen de weg in de financiële wereld en ondersteunen u met raad en daad. Wij, als NOAB gecertificeerd administratiekantoor, helpen u met de financiële administratie, fiscale zaken (aangiften en advies), managementrapportages, advisering over ondernemingsvormen, subsidies, financieringen, overeenkomsten (arbeid en huur) en nog veel meer. Speciaal voor startende ondernemers biedt ons kantoor ondersteuning bij het opstellen van een ondernemersplan.

Wij kunnen u helpen bij complexe ondernemersvraagstukken door gebruik te maken van ons netwerk van specialisten die hun sporen op hun vakgebied meer dan verdiend hebben.

Ons kantoor is gevestigd op Texel, maar ook online kunnen wij het juiste werk en advies voor u verzorgen.

Uiteraard zijn de eerste gesprekken gratis, het moet eerst duidelijk zijn of we iets voor elkaar kunnen betekenen. In het eerste (starters) jaar hanteren wij gematigde tarieven.

Wij zijn aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).
 Administratiekantoor Koorn BV
Abbewaal 1
1791 WX Den Burg
tel. 0222-312 888
fax 0222-313 559

KvK Noord West Holland nr: 37086654

Internet: www.administratiekantoorkoorn.nl
Email: info@administratiekantoorkoorn.nl


Via ons gestart:
OffectiveZeker Zakelijk
MKB Hypothekenhier adverteren?
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance