Administratiekantoor Janse

 
Administratiekantoor Janse BV voelt zich sterk verbonden met haar relaties en medewerkers. Ze streven naar een langdurige relatie met beiden en ze zijn er trots op dat ze daar in de praktijk in slagen.

Administratiekantoor Janse BV biedt diensten als accountancy, belastingadvies, administratieve dienstverlening, loonadministratie en bedrijfsadvisering.
Door hun jarenlange ervaring hebben ze een schat aan informatie opgebouwd. Zo zijn ze in staat hun cliënten te bedienen op een wijze die bij hun past. Niet alleen bij de standaard ondernemingsactiviteiten, maar ook bij niet-alledaagse gebeurtenissen.

Alle in- en externe medewerkers zijn gemotiveerd en goed opgeleid. Regelmatig worden ze tijdens cursussen weer ‘bijgespijkerd’. Zo zijn zij in staat een kwalitatief goede dienstverlening aan te bieden.

In de loop der jaren hebben ze een breed netwerk opgebouwd. Waar nodig werken ze samen met specialisten van andere accountants- en belastingadvieskantoren; advocaten, notarissen, subsidieadviseurs, banken etc.

Vanwege de aanpak en beperkte grootte zijn zij in staat om een persoonlijke en doortastende dienstverlening aan te bieden. Door samenwerking met professionele partijen kunnen zij hun cliënten een multidisciplinair pakket bieden, waarbij ze zelf steeds de touwtjes in handen houden.

Actie: speciaal voor starters hanteren zij het eerste jaar speciale tarieven! Neem gerust contact op, zij helpen u graag verder.
 

Administratiekantoor Janse
Torenbeemd 107
5061 GR Oisterwijk
Postbus 202
5060 AE Oisterwijk
Tel: 013 5220783
Fax: 013 5210416
E-mail: info@jansebv.nl
Website: www.jansebv.nl


Via ons gestart:
JC WebdesignZeker Zakelijk
Offectivehier adverteren?
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance