Meulenberg Financieel Advies

 
Ik ben Thei Meulenberg, accountant en sinds april 2012 gepensioneerd. Ik wil graag zinvol bezig zijn en mijn ervaring gebruiken om vooral starters te helpen bij het ondernemen. Starters, die de administratie zelf willen gaan doen, zou ik willen begeleiden bij dit proces.

Tijdens deze begeleiding krijgt de starter kennis van boekhouden, belastingwetgeving, cijfers en ondernemersstrategieën. Op deze wijze wordt de starter een goede gesprekspartner voor bank, fiscus en accountant. Na 1 jaar kan de starter besluiten om voor de jaarrekening en belastingzaken naar een administratie/accountantskantoor te gaan. Ik maak geen jaarrekeningen meer. Mijn rol is puur adviserend.

Verder begeleid ik starters met het opstellen van ondernemersplannen, financieringsaanvragen, inrichten administratie en advies. Voor het begeleiden van starters die zelf willen boeken hanteer ik een vast tarief van € 350 exclusief BTW voor het traject. Voor de overige werkzaamheden vraag ik een vast tarief van € 75 exclusief BTW per uur.
 Meulenberg Financieel Advies
Beijerstraat 7
6118 CS Nieuwstadt
Telefoon: 046-4859031
Mobiel:06-57331329
Email: info@meulenbergfinancieeladvies.nl


Via ons gestart:
JC WebdesignMKB Hypotheken
hier adverteren?Zeker Zakelijk
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance