A-kantoor Nieuwegein

 
A-kantoor is een klein en dynamisch administratiekantoor in Utrecht en omgeving, dat starters, ZZP-ers en MKB-ers adviseert op het gebied van administratie, belastingen, salarissen en administratieve automatisering. Met onze bedrijfscoaching programma's en trainingen willen wij graag onze kennis en ervaring met u delen. En met detachering van personeel kunnen wij u (tijdelijk) bijstaan met administratieve werkzaamheden. Startende ondernemers krijgen bij ons gedurende het eerste jaar 25% korting.

Het combineren van expertise op het gebied van administratieve automatisering en boekhouding is onze kracht. We helpen u graag bij het inrichten van uw netwerk en administratieve omgeving. Daarnaast kunnen wij ook uw gehele administratie uit handen nemen. Tot slot kunnen onze boekhouders u van professioneel financieel advies voorzien.

Onze expertise is opgebouwd uit meer dan 15 jaar ervaring in zeer diverse markten en voor de meest uiteenlopende organisaties. Onze consultants geven u graag concrete inzichten in de mogelijkheden om uw bedrijfsprestaties te verbeteren. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord.
 

A-kantoor Nieuwegein
Veluwehaven 19
3433 PW Nieuwegein
Tel: 030 601 8800
E-mail: info@a-kantoor.nl
Site: www.a-kantoor.nl


Via ons gestart:
JC WebdesignZeker Zakelijk
OffectiveMKB Hypotheken
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance