BG Accountants Lisse

 
BG Accountants is een accountants- en belastingadvieskantoor. Maar ze zijn nog veel meer dan dat. Zij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, maar willen samen met jou ondernemen!

Als startende ondernemer komt er veel op je af: ondernemingsplan, financieringsaanvraag, Kamer van Koophandel. Allemaal zaken waar je wel een helpende hand bij kan gebruiken. Terwijl jij je kan focussen op dat fantastische idee dat je in de markt gaat zetten, helpt BG accountants je met de rest. Ze kijken samen naar je ondernemingsplan, helpen je met de financieringsaanvraag, onderzoeken of het idee levensvatbaar is en zorgen ervoor dat je scherp blijft. Niet alleen met de opstart, maar uiteraard ook daarna, helpen zij je om een succes te maken van je onderneming.

Joost Baarda en Pascal Gabler (AA accountants en belastingadviseur) zijn jong en dynamisch, maar vooral ook ervaren, deskundig en enthousiast. Ze luisteren, vragen door, denken mee en spreken duidelijke taal. Ze zijn jouw sparringpartner, weten wat er speelt binnen de organisatie. Dat alles doen ze met een gezonde portie eerlijkheid en nuchterheid. Ze vertellen je dus ook wat je niet wilt horen. Alleen zo kom je samen een stap verder en maak je van jouw onderneming een succes!
 

BG Accountants Lisse
Vennestraat 11-K
2161 LE Lisse
Tel: 0252 - 415 841
E-mail: info@bgaccountants.nl
Website: www.bgaccountants.nl


Via ons gestart:
JC Webdesignhier adverteren?
MKB HypothekenOffective
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance