Boekhoudersfabriek

 
Stel, je hebt een goed ondernemingsplan en je wilt voor jezelf beginnen. Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken. Veel startende ondernemers kiezen voor het oprichten van een eenmanszaak. Niet zo gek, aangezien dit de gemakkelijkste vorm is om een eigen bedrijf te starten; na een bezoekje aan de Kamer van Koophandel kun je direct aan de slag!

Maar voordat je daadwerkelijk van start gaat, zijn er een aantal zaken die goed geregeld moeten zijn wanneer je start met een eigen bedrijf.  Zo moet er belasting betaald worden over de gemaakte winst en gelden er voor bedrijven vaak ook de regels voor BTW. Ook zal de belastingdienst eisen dat er een correcte administratie wordt bijgehouden en moet je als ondernemer zelf de verzekeringen en je pensioen regelen.

Hieronder vind je een stappenplan van de zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je start met een bedrijf.

• Idee en Ondernemingsplan (is niet altijd van toepassing)
• Keuze van de rechtsvorm van jouw bedrijf
• Administratie: ga je dit zelf doen of besteed je dit uit
• Belastingen
• Verzekeringen
• Personeel
• Startkapitaal

Boekhoudersfabriek speelt hier handig op in door jou als ondernemer te begeleiden op de gebieden waar jij denkt ons nodig te hebben. Wij beschikken over zowel fiscale, administratieve als juridische kennis om jouw bedrijf van een goede start te voorzien. Daarnaast is Boekhoudersfabriek gespecialiseerd in het bemiddelen van startkapitaal door middel van crowdfunding.

Het starten van je onderneming gaat niet altijd zo als gepland, zeker met de inkomsten van je onderneming.  Boekhoudersfabriek heeft daarom het speciale aanbod voor startende ondernemers.

Om juist in de tijden dat de onderneming moeilijker aan zijn inkomsten komt, wordt het standaard zzp-tarief opgesplitst in twee stukken, een vast bedrag per maand (50% van het tarief) en een vast percentage van de omzet met een maximum van de andere helft. Zodoende heb je als starter meer financiële ruimte wanneer dat nodig is en betaal je nooit meer dan de afspraak!

Binnen het pakket vallen de volgende werkzaamheden: boekhouding inclusief aangifte omzetbelasting, tussentijdse rapportage van de omzet en kosten, jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en controle op de eventuele toeslagen.
 Boekhoudersfabriek
Rottumeroog 20
1967 GE Heemskerk
Tel: 06-52662668
E-mail: Info@boekhoudersfabriek.nl
Site: www.boekhoudersfabriek.nl


Via ons gestart:
hier adverteren?MKB Hypotheken
OffectiveJC Webdesign
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance