Aministratiekantoor Wiegers

 
Administratiekantoor Wiegers is een jong en ambitieus administratiekantoor. Het is opgericht in 2005. Eigenaar Marcel Wiegers heeft bijna 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van administratie, controlling, salaris/personeelsadministratie en automatisering.

Bij de start van het kantoor is gekozen voor aansluiting bij de Nederlandse Orde van administratie- en belastingdeskundigen (NOAB). Het keurmerk NOAB is niet vrijblijvend. De aangesloten kantoren moeten zich kwalificeren, de vakkennis en de kwaliteiten van de aangesloten kantoren worden vooraf gecontroleerd. Na de kwalificatie zijn de kantoren verplicht kun kennis op peil te houden via permanente educatie. Ook vindt periodiek hertoetsing plaats. Naast controlerend, is de NOAB ook faciliterend. NOAB-leden kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de NOAB-adviesgroep.

Wij maken met de meeste klanten een vaste prijsafspraak. U weet vanaf het begin waar u met ons aan toe bent. Een kort telefonisch advies bijvoorbeeld wordt niet apart in rekening gebracht. Als startende ondernemer komt er veel op u af. Het is daarom belangrijk om in een vroeg stadium advies in te winnen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven geen starterskorting maar nemen ruim de tijd om u op weg te helpen met uw bedrijf. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 Aministratiekantoor Wiegers
Mosselaan 53
1934 PJ
Egmond aan den Hoef

072-5070121
info@@wiegers.net
www.wiegers.net


Via ons gestart:
Zeker ZakelijkOffective
MKB Hypothekenhier adverteren?
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance