Digitale Schoenendoos

 
Wil je ondernemer worden, geen boekhouder !

Wij begrijpen je problemen als ondernemer. Er komt van alles op je af: boekhouding, opbrengsten en kosten, klanten, werknemers, leveranciers, financiering, belastingdienst, wet- en regelgeving. Noem maar op ! Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies geeft je inzicht in je bedrijf met een goede boekhouding als basis. Bij Digitale Schoenendoos vind je alles om van je onderneming een succes te maken. En omdat we bijna alles online doen, kunnen we je administratiekosten beperkt houden.

Bedrijfscultuur
Wij willen een organisatie zijn van ambitieuze, ondernemende mensen, die trots zijn en behulpzaam. Maar ook zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk en klantgericht.Daarin groeien we, elke dag gaat het weer iets beter.Daarbij staat onze klant, jij dus, altijd centraal. Administratieve dienstverlening van top kwaliteit is onze ambitie

Een beetje anders
Wij zijn gewoon ons zelf. Soms een beetje eigenwijs, we hebben een eigen mening. Bij ons geen gelikte facades van acteurs en modellen. Wij zijn gewoon wie we zijn.Daar zijn we trots op. Vaak een uitgesproken mening, maar altijd wel onderbouwd.Enthousiast over onze dienstverlening en ons bedrijf. Gepassioneerd!
 

Digitale Schoenendoos
Rietveldenweg 13b
Postbus 2006
5202 CA ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 6232000
E-mail: info@digitaleschoenendoos.nl
Site: www.digitaleschoenendoos.nl/


Via ons gestart:
OffectiveZeker Zakelijk
hier adverteren?JC Webdesign
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance