YOURS

 

Een succesvolle start met YOURS

Een onderneming starten in de regio Barneveld? Met een deskundig accountant van YOURS aan uw zijde voorkomt u dure beginnersfouten en vergroot u uw kansen op succes.

Zeker in de opstartfase komt er enorm veel op u af. Uw focus ligt op uw product/dienst en uw klanten, maar de financiële kant van het ondernemerschap is minstens zo belangrijk. U krijgt bijvoorbeeld te maken met:
 

Een ondernemingsplan

Welk product/dienst gaat u bieden? Hoe ziet de markt eruit? Waarin onderscheidt u zich? Wat zijn uw financiële doelen? Aan de hand van een ondernemingsplan bepaalt u de koers van uw onderneming. De specialisten van YOURS beschikken over een schat aan ervaring. Ze zijn een kritische sparringpartner en helpen u uiteraard bij het financiële gedeelte van het plan.
 

Fiscale regels

Als ondernemer krijgt u te maken met allerlei fiscale regels. Dankzij YOURS betaalt u nooit te veel belasting en voorkomt u financiële missers. Als betrokken bedrijfsadviseurs helpen wij u graag (beginners)fouten te voorkomen.


Administratie volledig digitaal

Het bijhouden van de administratie is een wettelijke verplichting. Daarnaast is het een onmisbaar instrument om te beoordelen of uw bedrijf op koers ligt om de gestelde doelen te halen.
 

YOURS zorgt voor een volledig digitale administratie. Papieren facturen zijn verleden tijd. Een handig online dashboard van Exact Online (YOURS is gecertificeerd partner) biedt u bovendien voortdurend inzicht in uw financiële situatie. Uw accountant kijkt met u mee, adviseert en beantwoordt al uw vragen. Een geruststellende gedachte.


YOURS, uw accountant in de regio Barneveld

YOURS rekent af met het stoffige imago van de accountancy. Wij zijn hoogopgeleid, modern en transparant; gericht op resultaten in de toekomst in plaats van in het verleden. Dat maakt YOURS tot ideale partner voor het starten van een succesvol bedrijf in de regio Barneveld.
 

YOURS
Zegheweg 6
3931 MR WOUDENBERG
Postbus 100
3930 EC WOUDENBERG
Tel: 033 - 7676160
Fax: 033 - 7999050
E-mail: info@yoursonline.nl
Website: www.yoursonline.nl


Via ons gestart:
hier adverteren?JC Webdesign
OffectiveMKB Hypotheken
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance