FNA Administraties

 
Ga je een eigen bedrijf starten in de regio Amsterdam?

Dan ben je bij FNA Administraties aan het goede adres. Wij zijn een jong en dynamisch kantoor. We helpen startende ondernemers graag met de start en de ontwikkeling van hun bedrijf. Administratief, maar ook commercieel en bedrijfseconomisch.

Een ondernemer die wil dat zijn bedrijf goed loopt en blijft lopen kan niet anders dan er aandacht aan besteden. En ook de Starter, ZZP-er of particulier die niet voor vervelende verrassingen wilt komen te staan doet er verstandig aan zijn zaken tijdig te regelen.

Omdat de klant veelal vanuit huis wordt bediend zijn de overheadkosten laag wat gelijk merkbaar is aan de tarieven. Ook kan er op locatie van de klant gewerkt worden waardoor FNA Administraties een perfecte schakel vormt tussen de ondernemer en de accountant. Belangrijk is dat er tijd vrijkomt voor een bedrijf of particulier  om zich te concentreren op de eigen core-business.

Wij staan altijd met raad en daad voor je klaar.
Ons kantoor is gevestigd aan de Westerdoksdijk 81 in Amsterdam. Voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kop koffie, ben je altijd welkom.
 FNA Administraties
Westerdoksdijk 81
1013 AD Amsterdam
T.: 020-3373237 / 06-27497918
E-mail: info@fna-administraties.nl
Website: www.fna-administraties.nl


Via ons gestart:
hier adverteren?Offective
Zeker ZakelijkMKB Hypotheken
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance