Administratiekantoor Persoon

 
BETROKKENHEID, BETROUWBAARHEID EN DESKUNDIGHEID

U wilt een eigen onderneming starten en bent op zoek naar een goed financieel adviseur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven naar een echte persoonlijke benadering, waarbij uw belang voorop staat. De persoonlijke betrokkenheid van ons kantoor bij uw onderneming en veelal ook bij uw persoonlijke (financiële) situatie vormt de basis voor een goede en optimale samenwerking.
U kunt ervoor kiezen om, als ondernemer, uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. In beide gevallen controleren en beoordelen wij uw administratie. U kunt van ons de volgende zaken verwachten:

-  Advies inzake de inrichting van uw administratie. 
-  U ontvangt van ons een vaste maand- of kwartaal rapportage welke wij met u     bespreken. Deze tussentijdse rapportages kunt u gebruiken als basis voor uw beslissingen.
-  Tevens stellen wij, na afloop van het boekjaar, een uitgebreid financieel verslag    op.
-  Wij verzorgen uw Aangifte Omzetbelasting.

VASTE TARIEVEN
Ondernemers zijn kostenbewust. Beperking van de kosten leidt immers tot een beter bedrijfsresultaat. Wij vinden het één van onze taken om met u mee te denken en daarom hanteren wij vaste tarieven, die vooraf met u worden besproken. Dit geeft duidelijkheid vooraf en voorkomt nare verrassingen achteraf.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gauw een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
 

Administratiekantoor Persoon
Polkastraat 12
1326 RE Almere
Tel. 06-54337113
email: info@administratiekantoor.nl
Site: www.administratiekantoorpersoon.nl/


Via ons gestart:
Zeker ZakelijkJC Webdesign
OffectiveMKB Hypotheken
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance