Aangifteplein

 
Efficiënt en snel!
Voor startende ondernemers is het bijhouden van de administratie vaak een tijdrovende klus, ook bestaat er vaak onduidelijkheid over de fiscale verplichtingen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van administratie en belastingaangiften kunnen wij u zeer snel en efficiënt van dienst zijn.
Met onze online boekhoudservice nemen wij de volledige zorg van uw boekhouding uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de documenten in te scannen en uploaden in ons boekhoudsysteem of naar ons mailen. Wij doen de rest!

Vaste lage tarieven
Wij verzorgen uw volledige boekhouding en belastingaangiften voor een vast bedrag per maand. Startende ondernemers krijgen gedurende het eerste jaar nog eens 25% korting op onze tarieven. Afhankelijk van uw wensen en het aangiftetijdvak bij de belastingdienst verwerken wij uw boekhouding per maand of per kwartaal. Daarnaast heeft u altijd toegang tot de financiële cockpit van Exactonline, op deze manier heeft u 24/7 inzicht in uw financiële situatie.

Gratis advies
Bij Aangifteplein.nl kunt u altijd terecht voor advies. Wij vinden advisering een onderdeel van de dienstverlening en dit zit dan ook bij de prijs inbegrepen.
 

Aangifteplein
Robin Spaargaren
Fonteinkruidhof 38
1433 WD Kudelstaart
tel: 0623444573
E-mail: Info@aangifteplein.nl
Site: www.aangifteplein.nl


Via ons gestart:
hier adverteren?Offective
Zeker ZakelijkMKB Hypotheken
Jooble | vacatures Nederland | vacatures freelance